Ouderen

Van 1 tot 100 in 150 seconden

Filmersblog heeft 2 jaar geleden een prachtig filmpje gemaakt.
Meer>>

 

Op zoek naar een nieuwe manier van leven

GRIJZELENTE denkt in woonoplossingen voor ouderen (50plussers, medioren, senioren, gevorderden, derde generatie). Mensen die samen willen leven in de wereld van nu. Mensen die vitaal zijn en weten wat zij willen. Mensen die een toekomst voor zich hebben en een heel leven achter zich. Mensen die een belangrijke schakel vormen binnen de familie, vriendenkring of de buurt. Die hulp bieden en weten dat zij ook eens hulp zullen ontvangen.

GRIJZELENTE zoekt met u naar een manier van leven. Dat kan zijn in de hectiek van een stad, vol met cultuur en bedrijvigheid. In een dorpscentrum waar u een praatje op straat maakt en de bakker voor de deur heeft. Of in de natuur, tussen de fluitende merels, met zicht op de paarse krokussen in het gras, en waar de hond kan rennen langs de rivier. Al dan niet met (thuis)zorg en gemeenschappelijke ruimten.

Heeft u een beeld hoe u nu of ‘later’ wilt wonen? Met wie en met welke zorg? Dan gaat GRIJZELENTE deze woonwens graag met u realiseren. U zit hierbij aan het stuur. GRIJZELENTE vertaalt uw woonwens. Gaat voor u op zoek naar belangstellenden. Naar een geschikte locatie. Organiseert bijeenkomsten voor geïnteresseerden en verenigt de belangstellenden.

Ouderen vinden YouTube handig

Uit onderzoek van SeniorWeb onder ruim 600 vijftigplussers blijkt dat senioren YouTube vaak gebruiken om handiger te worden.
Meer>>