Niet dromen, maar wonen!

 

Niet dromen, maar wonen!

Op 20 oktober organiseert Grijzelente een bijeenkomst voor geïnteresseerden die mee willen denken over de invulling van woningbouwplan Putterhaag in Houten.

Grijzelente is door de gemeente Houten uitgenodigd om op deze locatie (een voormalige lagere school) een woningbouwplan voor ouderen te maken. De locatie is vlakbij het centrum en het station. Wij zijn gevraagd omdat wij goed zijn in het betrekken van omwonenden en toekomstige bewoners bij onze plannen. Daarover zijn wij verheugd en dat willen we ook waarmaken.

Wij nodigen iedereen uit om met ons mee te denken over welke vorm van groepswonen voor ouderen wij kunnen realiseren op deze prachtige inbreidingslocatie. Later op de middag voegen wij al de ideeën bij elkaar en vatten wij de middag samen. Het streven is te komen tot een gemeenschappelijke visie over ‘het nieuwe wonen’ op de Putterhaag!

Wij heten u om 14.30 uur welkom in het oude politiebureau naast station Houten, waar nu ‘Houtense Helden’ zijn gevestigd en wij een gezellige ruimte tot onze beschikking hebben. Het adres is De Slinger 2, 3995 DE Houten. De bijeenkomst duurt tot 16.30 uur en daarna lopen wij naar de Putterhaag om de locatie te bekijken. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in parkeergarage Kruitmolen.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Wel graag opgeven via info@grijzelente.nl.