Home

Wooncoach nodig!

Grijzelente begeleidt ook individuele ouderen naar de volgende woonfase. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak!

 

Op zoek naar een nieuw thuis

Wat zou er mooier zijn dan een echt thuis om te genieten van wat is, was en wat nog kan komen. Een nieuwe lente inluiden, samen met anderen. Met mensen die u dierbaar zijn, die u vertrouwt. Waar het licht met u meebeweegt en waar ruimte is om te lopen, te denken en te doen.

In een bijzondere woonvorm

Om tot zo’n bijzondere woonvorm voor ouderen te komen zet GRIJZELENTE alle uitdagingen van deze moderne tijd in – architectonisch, technisch, innovatief en duurzaam. Met oog voor toekomstige zorgscenario’s. Dit alles met maximale realiteitszin. GRIJZELENTE is geïnteresseerd in wat u daadwerkelijk wilt.

Samen met anderen

De realiteit zit in de droom, zeker waar initiatiefrijke ouderen en marktpartijen samenwerken en elkaars taal spreken. Ouderen op zoek naar gelijkgestemden, waar zij mee willen wonen tot ‘de dood ons scheidt’. Een gemeente op zoek naar de juiste woningvoorraad, en die ook woonplezier voor haar oudere burgers wil realiseren. Een zorginstelling die de woonwensen van haar klanten effectief wil vertalen en hiervoor nieuwe, soms zelfs verrassende, spelers zoekt. GRIJZELENTE vindt deze partners  en zorgt dat iedereen tot zijn recht komt en de eigen identiteit kan bewaren.

Verhuizen naar een bruisende
stad, dat lijkt me heel leuk