Bijeenkomst 'niet dromen, maar wonen!'

 

Bijeenkomst 'niet dromen, maar wonen!'

Tijdens onze eerste bijeenkomst voor ouderen met verhuisplannen op 3 september jl. bleek dat er een aantal geïnteresseerde vitale ouderen zijn in de regio Utrecht die op een of andere manier gemeenschappelijk willen gaan wonen. Op 11 november van 14.30 tot 17 uur organiseert Grijzelente daarom de tweede bijeenkomst voor ouderen die op zoek zijn naar gelijkgestemden om mee te wonen in de regio Utrecht/Bunnik/Houten/Zeist.

Wij gaan deze middag aan de slag! Nadat u kennis met elkaar heeft gemaakt inventariseert u individueel welke woonwensen u heeft. U schetst een beeld hoe uw ideale woning en woonomgeving eruit moet gaan zien. Dit doen wij aan de hand van de checklist die in mijn e-boek staat. Later op de middag voegen wij al uw ideeën bij elkaar. Wij vatten de middag samen en mogelijk komen wij tot een gemeenschappelijke visie over ‘het nieuwe wonen’ met u.

De bijeenkomst wordt deze keer gehouden in Houten. In het oude politiebureau naast station Houten, waar nu Houtense Helden zijn gevestigd, hebben wij een gezellige seats2meet meetingplace tot onze beschikking. Het adres is De Slinger 2, 3995 DE Houten. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in parkeergarage Kruitmolen. De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Wel graag opgeven via info@grijzelente.nl.